Barnkalas

Vi på Alelyckan hjälper gärna till och fixar ert barnkalas. För visst kan det vara skönt att slippa duka, underhålla och städa efter ett barnkalas hemma. Vi har till och med inbjudningskort som du kan skriva ut, fylla i och skicka iväg till gästerna.

Välj mellan följande aktiviteter: Minigolf, badminton och bordtennis. Aktiviteten håller på ca en timma. Efteråt så sätter sig de små gästerna vid dukat långbord där de kan fira födelsedagsbarnet. De bjuds på korv med bröd, dricka (läsk), och efteråt får alla varsin glass med godispåse till. Hör av dig om du har särskilda önskemål kring maten.

Priset är 140:- per barn. Räkna med att barnkalaset varar i drygt två timmar. Du kan boka barnkalas på fredag, lördag och söndag.

Boka ert barnkalas på e-post: mathias@alelyckanssportcenter.com eller via telefon 031-46 95 00

Boka tider
direkt online

Bokningssidan
Boka via telefon

Klubb- & kursinfo

Tenniskurser

Behöver du slipa formen med våra tenniskurser? Vi har privatlektioner och gruppträningar, ta kontakt med Mathias på tel 0709 - 37 59 51 eller maila mathias@alelyckanssportcenter.com.

Badmintonskola

Vill ni skriva in ert barn i badmintonskola? Ta kontakt med Hampus på tel 0706 - 82 58 88 så hjälper han er!
Läs även mer på www.varvinden.com.

Korpbadminton

Är du intresserad av att spela korpbadminton?
Anmäl er nu till badmintonkorpen via badmkorpen@hotmail.com eller tel: 072 - 8803839.

Squash

Vill ni spela squash i en utmanande korpserie? Anmäl er till vår squashstege som spelas varje måndag kväll, ta kontakt med Mathias på mathias@alelyckanssportcenter.com.

Racketlon

Om ni är intresserade av Racketlonträning så kan ni kontakta Daniel Majetic på throary@gmail.com.