Tenniskurser

På Alelyckans Sportcenter kan vem som helst träna tennis, oavsett om du är total nybörjare eller mer erfaren. Du kan ta enstaka privatlektioner i tennis eller sätta upp dig för en tenniskurs. Du väljer själv om du vill ha privat tid med våra erfarna och pedagogiska tennistränare eller om du vill träna i en mindre grupp som sätts samman efter dina erfarenheter och förutsättningar. Det är aldrig för sent att börja med tennis! Välkommen att höra av dig till oss för att se vilka dagar och tider vi har att erbjuda.

Nya tenniskurser med start vecka 35, augusti 2019

Vi har nya kurser som startar vecka 35 måndag 26 aug. Kurserna är på 8 resp 17 veckor. 17 veckorskursen håller på fram till veckan innan jul. 8-veckorskurserna börjar v-35 och håller på till v-42.

17 veckors kurs ( vuxen 2300kr/p, barn upp till 15 år 1700kr/p)

8-veckorskurs vuxna ( en timma i veckan) 1300kr/p

För mer info och anmälan maila mathias@alelyckanssportcenter.com alternativt skicka ett sms till Mathias på 0709-375951. Perfekt för dig och kompisen som vill göra något tillsammans och komma igång med träningen.

 

tennis

Boka tider
direkt online

Bokningssidan
Boka via telefon

Klubb- & kursinfo

Tenniskurser

Behöver du slipa formen med våra tenniskurser? Vi har privatlektioner och gruppträningar, ta kontakt med Mathias på tel 0709 - 37 59 51 eller maila mathias@alelyckanssportcenter.com.

Badmintonskola

Vill ni skriva in ert barn i badmintonskola? Ta kontakt med Hampus på tel 0706 - 82 58 88 så hjälper han er!
Läs även mer på www.varvinden.com.

Korpbadminton

Är du intresserad av att spela korpbadminton?
Anmäl er nu till badmintonkorpen via badmkorpen@hotmail.com eller tel: 072 - 8803839.

Squash

Vill ni spela squash i en utmanande korpserie? Anmäl er till vår squashstege som spelas varje måndag kväll, ta kontakt med Mathias på mathias@alelyckanssportcenter.com.

Racketlon

Om ni är intresserade av Racketlonträning så kan ni kontakta Daniel Majetic på throary@gmail.com.