Träna först - luncha sen!

Konferens i Göteborg

Stärk teamkänslan med en konferens i Göteborg! På Alelyckans Sportcenter finns alla möjligheter till en lyckad dagkonferens för dig och dina kollegor. Här finns alla möjligheter till inspiration, kreativitet och aktivitet. Hos oss kan ni avsluta arbetsdagen med en fartfylld match i bordtennis, styrketräning i gymmet, en behaglig stund i någon av våra bastur eller med att förbättra solbrännan i vårt solarium.

Alelyckans Sportcenter anordnar aktiva dagkonferenser och vi åtar oss både mindre och större arrangemang. Vi vet vad som krävs för att er dag ska bli så lyckad som möjligt och kan till exempel hjälpa till med planeringen av er dagkonferens och med vilka aktiviteter som kan tänkas passa.

Göteborgs största träningsanläggning

Vår träningsanläggning är en av de största i Västsverige och har rymliga träningshallar, ett modernt gym och en restaurang där ni kan fika och äta god mat.  Träningsanläggningen är främst inriktad på racketsport och vi har gott om banor för badminton, squash, tennis, bordtennis och racketlon.

Aktiv dagkonferens i Göteborg

Alelyckans Sportcenter är det perfekta alternativet för dagkonferens i Göteborg. Här hittar ni:

  • Konferenslokal – vårt fräscha konferensrum har kapacitet för 25 personer.
  • Modern utrustning/teknik – ni får allt som behövs för en lyckad konferens som till exempel projektor, duk, blädderblock och white board.
  • Träningsanläggning – vår träningsanläggning är stor och har gym för till exempel styrketräning, träningshallar, många banor för racketsport och solarium med mera.
  • Restaurang – här serveras vällagad mat och underbart god fika.

Alelyckans Sportcenter finns i Gamlestaden som är en stadsdel i nordöstra Göteborg. Är ni nyfikna på att få veta mer om vad vi har att erbjuda? Tveka inte att kontakta oss!

Konferens Göteborg

Boka tider
direkt online

Bokningssidan
Boka via telefon